Mijn nieuwe stek

Het is, voor velen, een helse rit. Zelf ben ik ook actief in de evenementenbranche, of t.t.z. was ik actief, want in maart vielen, zomaar en eensklaps, alle opdrachten weg.

Gelukkig, voor ons allemaal, hebben we wel meer talenten. Het is soms wat zoeken, soms hebben we wat (of zelfs veel) hulp nodig, maar met de juiste instelling, moed en vooral durven, kunnen we echt wel iets anders, iets nieuw scheppen.
Voor mij is dat dan weer helemaal niet nieuw maar een voortzetting van mijn carrière als hypnotiseur of zoals ik mezelf liever noem, coach van de onbewuste geest.

Nu er meer tijd is, kan ik mezelf nog meer bekwamen en omdat de focus tijdelijk verschoven is naar virtuele ontmoetingen heb ik die tijd goed gebruikt om aangepaste technieken te bedenken zodat hypnose ook online succesvol is.

Begrijp me niet verkeerd, ik verkies een bezoek in mijn praktijk, maar dat kan helaas even niet. Bovendien kan een online sessie evengoed krachtig doorwerken.

En er zijn ook voordelen natuurlijk.
Je hoeft je niet te verplaatsen en blijft lekker binnen je eigen gekende omgeving.
Na de sessie blijf je dus gewoon waar je bent en kan je heerlijk nagenieten.

Een eerste afspraak is altijd zonder kosten en die kan je maken via het contactformulier.

Zit je ergens mee?
Neem dan nu contact met me op of maak gewoon meteen een afspraak.

Christian Titeca
Hypnotiseur en Coach van de Onbewuste geest